Gecertificeerd door de Nederlandse beroepsvereniging en de Amerikaanse Commissie voor Acupunctuur en Oosterse Geneeskunde

Universitaire studies in Nederland en Amerika, priveonderricht in Taiwan, sinds 1999 in praktijk. Vergoeding via aanvullende verzekering.

Over ons

Echt goed acupunctuur acupuncturisten

Silvio Verbeek

Als gelicentieerd professional in de Oosterse geneeskunde is drs. Silvio Verbeek, MSc., MAc, MH. onder begeleiding van Chinese professoren 22 jaar geleden universitair getraind in het volledige Chinese medische systeem. Hij is goed onderlegd in de behandeling van een breed scala aan klachten en gezondheidsproblemen. Hij heeft zich met name toegelegd op de behandeling van migraine en andere hoofdpijnen bij vrouwen, met behulp van verschillende klassieke vormen van Acupunctuur therapie en Chinese Botanische Geneeskunde.

Verbeek is medisch directeur en oprichter van Echt Goed Acupunctuur & Integrale Geneeskunde. Als specialist in pijn, met name hoofdpijnen, heeft hij meer dan 7.000 acupunctuurbehandelingen uitgevoerd, waarbij hij hulp heeft geboden aan clienten die niet wisten waar ze met hun klachten nog naartoe moesten.

Verbeek heeft meer dan 20 jaar klinische ervaring in integrale geneeskunde, acupunctuur therapie en natuurlijke gezondheidszorg. Zoals een dokter betaamt (“dokter” komt van het latijn “docere”, onderrichten), wijdt hij zich tevens aan preventie van klachten door clienten ook medisch advies te verstrekken op gebied van leefstijl, voeding en stressmanagement.

 Wat drs. Verbeek u als medisch specialist kan bieden

  • Sinds 1997 klinische ervaring.
  • Brede kennis. Naast de belangrijkste therapieen - acupunctuur therapie, integrale en botanische geneeskunde - is Verbeek onderlegd in westerse geneeskunde, Chinese traditionele geneeskunde, voedingstherapie en gezondheidspsychologie.
  • Een grondige, logische, probleemoplossende aanpak.
  • Een holistische mentaliteit. Met name gericht op de lange termijn gezondheid van de client.
  • Alle clienten krijgen zoveel aandacht en zorg als nodig is om hun klachten te verhelpen.

 

Isabelle Chopinet

ISABELLE CHOPINET, MSc., Mac., MH (USA), Dipl. CREAT (Fr)

Isabelle Chopinet is een Frans-Amerikaanse dokter in de Chinese Geneeskunde uit California, USA. Ze is gespecialiseerd in Cosmetische Acupunctuur en huidklachten. Isabelle studeerde in Los Angeles aan het prestigieuze Emperor’s College of Traditional Oriental Medicine, één van de oudste scholen in het westen op gebied van Chinese Geneeskunde. Ze is tevens afgestudeerd aan het Centre of Research of Traditional Acupuncture (C.R.E.A.T) in Parijs. Na haar universitaire studies kreeg ze onderricht in Amerika, London en Amsterdam van befaamde dokters op gebied van cosmetische acupunctuur zoals Dr. Ping Zhang, Virginia Doran en Mary-Elizabeth Wakefield.Ze kreeg daarnaast onderricht van professor Lillian Pearl Bridges in Chinese medische gelaatsleer. Ze integreert in haar praktijk moderne wetenschappelijke ontdekkingen met oud-Chinese technieken voor een optimale gezondheid en welzijn. Isabelle heeft een wijd begrip van zowel gezondheid als schoonheid en is in staat deze kennis succesvol toe te passen op mensen van allerlei leeftijden met erg verschillende behoeften. Ze heeft een grote passie voor haar werk en blijft verwonderd en enthousiast door de goede resultaten. In haar vrije tijd zorgt ze voor haar 3 dochters en beoefent ze een traditionele vorm van meditatie uit de Boeddha school.